Welkom op Stal Oostwal,
 
Wij organiseren diverse actieve "CORONA PROOF" activiteiten voor kids:
 

- Kinderfeestjes met pony's of trail bikes;

- Ponylessen 

- Kampen

- Andere activiteiten

 
  Voor meer info, kijk verder op de website.
 
 

Boer Ben

Hoi, Mijn naam is Ben Oostwal en ik ben eigenaar bij Stal Oostwal. Mijn doel is om samen met mijn team alle kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit doen wij door het verzorgen van kinderfeestjes, kinderkampen, pony lesjes maar ook paarden/pony coaching voor jong en oud.

Naast de werkzaamheden op het erf, ben ik lid van de vrijwillige brandweer te Broek en Waterland en in bezit van alle beschikbare en vereiste EHBO-diploma’s.

Ik ben een man van weinig woorden en een vertrouwenspersoon voor de vele kids die hier dagelijks komen en ik hoop dat een iedereen zich hier veilig en vertrouwd voelt zodat zij zich op een positieve manier verder kunnen ontplooien. Er is niets mooiers dan een tevreden en gelukkig kind.

Ponyjuf Maria

Hoi, mijn naam is Maria en ik ben de ponyjuf bij Stal Oostwal. Ik vind het leuk om het omgaan met paarden en pony’s voor iedereen zo leuk mogelijk te maken en om hiervoor te zorgen kijk ik altijd goed naar wat paard en de ruiter leuk vinden en samen opzoek te gaan naar maximaal (rij)plezier!

Naast mijn enthousiasme over paarden en hun gedrag, ben ik ook erg geïnteresseerd in (het gedrag van) mensen. Daarom heb ik een opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (specialisatie Jeugdzorgwerker) gevolgd en daarna een opleiding tot Equine Assisted Coach en om nog meer te leren over paarden en lesgeven specifiek volg ik op het moment de opleiding tot Basis Ruitercoach aan de Gelukkige Ruiter Academie. Dus behalve dat ik ponyjuf ben, kan ik ook paarden/pony’s inzetten binnen de begeleiding die ik bied aan kinderen.

Zelf heb ik twee pony’s, Meneer Piet en Guppie. Met hen doe ik veel verschillende activiteiten omdat ik ben van mening ben dat afwisseling goed en verfrissend werkt voor mens en paard en daarom probeer ik elke dag iets anders te verzinnen en dat geldt ook voor de lesjes! Onze favorieten zijn grondwerken en op buitenrit gaan, lekker naar ‘t strand, de polder in of rijden door het dorp of bos en ik kijk ernaar uit om dit samen met jou te gaan doen!