<Electro cross >Trial bikes bij Stal Oostwal

 Wil jij een onvergetelijk feestje? 

Wil jij een stoer feestje geven voor je verjaardag of gewoon omdat het kan? Kom dan naar Stal Oostwal! Samen met ervaren begeleiders leren wij jullie op de trial bike rijden. Met een echte trial bike helm op leren wij je de vetste stunts. 


 Informatie voor de ouders

    

Wij bieden trial bike feestjes aan voor een groep van minimaal  6 kinderen vanaf 6 jaar. De ervaren begeleiders zullen aan het begin van het trial bike rijden uitleg geven over hoe het precies werkt. De kinderen krijgen een CE gecertificeerde helm op. De ervaren begeleiders zullen de eerste 2 runs mee over het circuit lopen om de kinderen beter te kunnen helpen. Wanneer de begeleiders er van zijn overtuigd dat de kinderen het alleen aan kunnen, mogen de kinderen alleen rijden en komen er stunts op het circuit. Na het rijden gaan de kinderen blaaspijpen maken of eventueel boogschieten en tot slot een hapje eten,patat met snack of pannenkoeken

Lange broek en dichte schoenen zijn verplicht!

Wat zijn trialbikes?

Een trailbike is een combinatie van een BMX en een crossmotor, dankzij deze combinatie kan de trailbike wat een BMX en een crossmotor tezamen kunnen. De trailbikes van Stal Oostwal zijn ook nog eens green powered en dus niet schadelijk voor het milieu. De trailbike wordt aangedreven door volledig instelbare electromotor zodat de snelheid gepast is voor kinderen en er veilig op gereden kan worden, maar ook volwassene kunnen er natuurlijk ook op rijden! De trialbikes kunnen een maximum snelheid van 35 km per uur rijden.

Een trial bike feestje met blaaspijp maken EUR 22.50 p.p.
incl. pannenkoeken of frietjes met een snack naar keuze

Een trial bike feestje boogschieten EUR 20.50 p.p.
incl. pannenkoeken of frietjes met een snack naar keuze

Een trail bike feestje archery attack EUR 24.50 p.p.
incl. pannenkoeken of frietjes met een snack naar keuze

 

 Wegens de verhoogde onkosten,

moeten wij helaas een tijdelijke toeslag rekenen van €10,- per feestje.

Trial bike

Trial bike

Trial bike

Boog schieten

Boog schieten

Achery attack

Achery attack

Achery attack

Achery attack

Achery attack