Ook in de meivakantie kunt u bij Stal Oostwal terecht voor diverse kinder activiteiten bestaande uit onder andere:

 • Pony wandelen
 • Trial bike lessen
 • Trial bike en pony kamp activteiten
  *eventueel inclusief overnachtingen onder voorbehoud van het weer
 • Diverse andere spelen

Onderstaande data is nu nog beschikbaar: 

 • 26 t/m 30 april & 3 t/m 7 mei 2021 

Aanmeldingen via de contactpagina of WhatsApp:

Boer Ben: 06 28 34 95 99

Pony Juf Maria: 06 81 25 75 27

Update nog te reserveren  is nog de zwarte gemarkeerde dagen        

 

Tijdens kamp zijn er een aantal foto's gemaakt, deze zijn in te zien via onderstaande link:

 https://drive.google.com/drive/folders/1ob4tZVaxUTsVxQgNnyvXyVtQ2AqAcC6J?usp=sharing

 

 

 

 

 • Pony Kamp

  Kijk hier welke week of dag jou het leukst lijkt geef je snel op om verzekerd te zijn van een plekje :)

  Week 1: 26 t/m 30 april

  Datum: maandag 26 april 2021
  - Thema: paarden schilderen & paardenspelletjes

  Op deze eerst ponydag gaan we met z’n allen in het weiland, tussen de pony’s zitten en met verf en kwasten aan de slag. In de middag gaan we paardenspelletjes spelen, zoals paardenvoetbal, ringsteken, snoephappen, anna-maria-koekoek, schipper mag ik overvaren, paarden-basket-bal…

  Datum: dinsdag 27 april 2021
  - Thema: creatieve ponydag

  Op deze dag draait het om creativiteit. In de ochtend mag je je creativiteit loslaten op een collage die we gaan maken, hiervoor mag je tekenen, knippen, plakken, scheuren, schilderen en alles mag! Daarna gaan we de pony mooi maken, poetsen, vlechten, beschilderen en na de lunch gaan we lekker rijden op de prachtige pony’s.

  Datum: woensdag 28 april 2021
  - Thema: paardentaal & springen

  Deze dag draait het om behendigheid. Na een korte presentatie over paardentaal gaan we met z’n allen een behendigheidsparcours uitzetten. Daarna mag je met een echte pony het parcours doorlopen en de pony helpen door hem goed het parcours door te begeleiden. In de middag toveren we het parcours om tot een springparcours en gaan we na wat oefensprongentjes springen!

  Datum: donderdag 29 april 2021
  - Thema: fotolijstjes versieren & buitenrit

  S’ochtends gaan we fotolijstjes versieren, dit mag met glitters, stickers en verf dus laat al je creativiteit er maar op los! Wanneer de fotolijstjes naar wens zijn, gaan we verder met de pony’s versieren. Maak de pony’s zo mooi als je wilt, vlecht ze op hun mooist en na een lekkere lunch trekken we erop uit. We gaan op een buitenrit en zoeken daarbij een mooie plek uit in het Volgermeerpolder en daar gaan we een fotoshoot houden met de pony’s zodat iedereen aan het einde van de dag een mooi foto heeft om in het fotolijstje te doen om mee te nemen naar huis als aandenken aan de leuke dag!

  Datum: vrijdag 30 april 2021
  - Thema: buitenrit-bingo & touwhalsters versieren

  Vrijdag gaan we op buitenrit, maar niet zomaar een buitenrit.. Een buitenrit met een missie! Je krijgt van te voren een ‘bingo-blaadje’. Hierop staan verschillende dingen die je mag gaan ‘spotten’ buiten. Bijvoorbeeld, een eend of een groene auto of een koe?

  In de middag gaan we halsters versieren. Je mag hiervoor wol gebruiken, of kralen, of veertjes of misschien wel glitters?


  Week 2: 3 t/m 7 mei

  Datum: maandag 3 mei 2021
  - Thema: buitenrit-bingo & touwhalsters versieren

  Om de nieuwe week af te trappen gaan we op buitenrit, maar niet zomaar een buitenrit.. Een buitenrit met een missie! Je krijgt van te voren een ‘bingo-blaadje’. Hierop staan verschillende dingen die je mag gaan ‘spotten’ buiten. Bijvoorbeeld, een eend of een groene auto of een koe?

  In de middag gaan we halsters versieren. Je mag hiervoor wol gebruiken, of kralen, of veertjes of misschien wel glitters?

  Datum: dinsdag 4 mei 2021
  - Thema: creatieve ponydag

  Op deze dag draait het om creativiteit. In de ochtend mag je je creativiteit loslaten op een collage die we gaan maken, hiervoor mag je tekenen, knippen, plakken, scheuren, schilderen en alles mag! Daarna gaan we de pony mooi maken, poetsen, vlechten, beschilderen en na de lunch gaan we lekker rijden op de prachtige pony’s.

  Datum: woensdag 5 mei 2021
  - Thema: paardentaal & rijden (zonder zadel)

  Op deze dag ga je van alles leren over hoe paarden met elkaar communiceren en hoe jij met een paard kan ‘praten’. Eerst krijg je een korte presentatie over paardentaal en daarna mag je het met een pony in het echt gaan ervaren! In de middag kan er gereden worden, en als je durft mag je zelfs zonder zadel.

  Datum: donderdag 6 mei 2021
  - Thema: paarden schilderen & buitenrit

  Op deze eerst ponydag gaan we met z’n allen in het weiland, tussen de pony’s zitten en met verf en kwasten aan de slag. In de middag gaan we lekker door de polder rijden met de pony’s.

  Datum: vrijdag 7 mei 2021
  - Thema: paarden spelletjes & paarden-toneel

  Paarden en theater?! Word je hier helemaal enthousiast van? Kom dan naar de laatste ponykamp dag. S Ochtends gaan we eerst paarden-spelletjes doen zoals paardenvoetbal, ringsteken, snoephappen, anna-maria-koekoek, schipper mag ik overvaren, paarden-basket-bal…

  In de middag wordt de groep verdeeld in kleine groepjes en gaan we voor elkaar een toneelstukje maken waar 1 of 2 pony’s ook een rol in spelen! Uiteraard gaan we het toneelstukje in de middag aan elkaar en de ouders opvoeren! De uitvoering zal zijn vanaf 15:00.

  Praktische informatie:
  - Tijden: van 09:00 tot 16:00
  - Lunch en snacks zijn inbegrepen
  - Leeftijd: 5 t/m 10 jaar


  Kosten:
  - Per kind per dag 52.50 EUR;
  - Per kind per week 240 EUR.

  Graag opgeven via onze contactpagina of via WhatsApp:


  Boer Ben: 06 28 34 95 99

  Pony Juf Maria: 06 81 25 75 27

 • Trail bike dagen

  Ook tijdens deze meivakantie gaan we weer los met de Trial Bike dagen! De trialbikes staan klaar om met een (select) groepje los te gaan op onze geprepareerde trialbaan.

  Wij zijn er klaar voor om jullie een dag vol met: LOL, AKTIE en SPANNING te bezorgen. Ons programma is:

  Introductie trial bikes;
  Trial bike les bestaande uit het leren rijden, balanceren, het oefenen en uitproberen van stunts onder begeleiding;
  Individueel rijden onder begeleiding;
  Archery attack;
  Boogschieten;
  Diverse soorten spelletjes bestaande uit: voetbal, zaklopen, softbal, timmeren, raketten bouwen en afschieten en verder alles wat we maar kunnen verzinnen;
  Actie foto / filmpje met de groep.
  Buiten alle bovenstaande activiteiten kan er natuurlijk ook gewoon gespeeld worden op het erf op de trampoline en schommels.

  Lunch en tussendoortjes wordt verzorgt dus je hoeft dus niks mee te nemen. Mochten er speciale dieet vereisten zijn dan horen wij dit graag tijdig.

  Ben je tussen de 6 en 12 jaar wees er dan snel bij, vol is vol. De prijzen per week zijn 299 euro per kind maar kan je niet de hele week dan is de dagprijs 62,50 EUR.

  Vanwege de COVID19 restricties werken we met kleine groepen en kunnen ouders of begeleiders beperkt aanwezig zijn.

  Inschrijven kan via onze contactpagina of via WhatsApp:

  Boer Ben: 06 28 34 95 99