Trial bikes bij Stal Oostwal

 Wil jij een onvergetelijk feestje? 

Wil jij een stoer feestje geven voor je verjaardag? Kom dan naar Stal Oostwal! Samen met ervaren begeleiders leren wij jullie op de trial bike rijden. Met een echte trialbike helm op leren wij je de vetste stunts. 

 Informatie voor de ouders

     Wij bieden trialbike feestjes aan voor een groep van minimaal 6 kinderen vanaf 7 jaar. De ervaren begeleiders zullen aan het begin van het trialbike rijden uitleg geven over hoe het precies werkt. De kinderen krijgen een CE gecertificeerde helm op. De ervaren begeleiders zullen de eerste 2 runs mee over het circuit lopen om de kinderen beter te kunnen helpen. Wanneer de begeleiders er van zijn overtuigd dat de kinderen het alleen aan kunnen, mogen de kinderen alleen rijden en komen er stunts op het circuit. Na het rijden gaan de kinderen blaaspijipen maken of eventueel boogschieten en tot slot een hapje eten. 

Lange broek en dichte schoenen zijn verplicht!

Wat zijn trailbikes?

Een trailbike (electrocross) is een combinatie van een BMX en een crossmotor. Dankzij deze comabinatie kan de trailbike wat een BMX en een crossmotor kunnen. De trailbikes van Stal Oostwal zijn ook nog eens greenpowerd en dus niet schadelijk voor het milieu. De trailbike wordt aangedreven door een electramotor die volledig instelbaar is zodat kinderen er veilig op kunnen rijden. Volwassene kunnen er natuurlijk ook op rijden! De trialbikes kunnen op topsnelheid tot 35 kmph rijden.

Een trialbike feestje met blaaspijp maken 22.50

Een trialbike feestje boogschieten 20.50 PP

EEN TRIALBIKE FEESTJE MET ARCHERY  ATTACK 24.50 pp