14. jan, 2021

Corona proef kinderfeestje en super gaaf!

Wij organiseren uw trial bike feestje bestaande uit: Trial bike les en vervolgens zelfstandig rijden op het parcours gecombineerd met boogschieten of archery attack. Dit alles is mogelijk CORONA PROOF omdat alle activiteiten buiten zijn en de maximum leeftijd 17 jaar is. Wil je toch nog wat spanning en sensatie in dit jaar brengen? Boek dan met je familie, vriendjes en vriendinnetjes een trial bikes sessie van 1 uur (onder begeleiding) bij ons ter waarde van EUR 22,50 per persoon.

Naast alle activiteiten om kan er ook buiten gespeeld worden op de trampoline of schommel.

VEEL PLEZIER ALVAST GROETJES STALOOSTWAL

Trial bikes bij Stal Oostwal

 Wil jij een onvergetelijk feestje? 

Wil jij een stoer feestje geven voor je verjaardag of gewoon omdat het kan? Kom dan naar Stal Oostwal! Samen met ervaren begeleiders leren wij jullie op de trial bike rijden. Met een echte trial bike helm op leren wij je de vetste stunts. 


 Informatie voor de ouders

     I.v.m. de RIVM restricties verzoeken wij u het aantal volwassenen te beperken.

Wij bieden trial bike feestjes aan voor een groep van minimaal 4 kinderen vanaf 6 jaar. De ervaren begeleiders zullen aan het begin van het trial bike rijden uitleg geven over hoe het precies werkt. De kinderen krijgen een CE gecertificeerde helm op. De ervaren begeleiders zullen de eerste 2 runs mee over het circuit lopen om de kinderen beter te kunnen helpen. Wanneer de begeleiders er van zijn overtuigd dat de kinderen het alleen aan kunnen, mogen de kinderen alleen rijden en komen er stunts op het circuit. Na het rijden gaan de kinderen blaaspijipen maken of eventueel boogschieten en tot slot een hapje eten. 

Lange broek en dichte schoenen zijn verplicht!

Wat zijn trailbikes?

Een trailbike (electrocross) is een combinatie van een BMX en een crossmotor. Dankzij deze comabinatie kan de trailbike wat een BMX en een crossmotor kunnen. De trailbikes van Stal Oostwal zijn ook nog eens greenpowerd en dus niet schadelijk voor het milieu. De trailbike wordt aangedreven door een electramotor die volledig instelbaar is zodat kinderen er veilig op kunnen rijden. Volwassene kunnen er natuurlijk ook op rijden! De trialbikes kunnen op topsnelheid tot 35 kmph rijden.

Een trial bike feestje met blaaspijp maken EUR 22.50 p.p.
incl. pannenkoeken of frietjes met een snack naar keuze

Een trial bike feestje boogschieten EUR 20.50 p.p.
incl. pannenkoeken of frietjes met een snack naar keuze

Een trail bike feestje archery attack EUR 24.50 p.p.
incl. pannenkoeken of frietjes met een snack naar keuze

 

 

Trial bike

Trial bike

Trial bike

Boog schieten

Boog schieten

Achery attack

Achery attack

Achery attack

Achery attack

Achery attack