QUADFEEST

MOMENTEEL IS DIT FEESTJE NIET BESCHIKBAAR .

Alternatief het stoere en super spannende trialbike feestje(electrocross)
Ben jij echt stoer en ben je niet bang om vies te worden dan is dit feest echt iets voor jou.

Dit is hoe jou feest eruit kan zien:

Eerst zullen we met z’n alle naar boven gaan om te zingen, cakejes met slagroom te  eten, limonade drinken en natuurlijk cadeautjes uit te pakken. 

Daarna gaan we knuselen en zullen wij een super cool  geweer van blaaspijp maken.

Dan gaan we quad rijden*. Eerst zullen wij helmen passen en dan na de uitleg gaan we quad rijden.  Hiervoor hebben wij een speciale quad baan met allelei opstakels en heuvels. Aan het eind doen we nog een race tussen de jarige en papa of mama wie wint die mooie quadmedaille? en dan gaan we  naar boven. Daar zullen we lekker gaan eten waarbij je kunt kiezen uit pannekoeken of patat. 

Het feest duurt  drie uur ( quadrijden, knutselen en eten)

* Het quad rijden wordt gedaan onder begeleiding van zeer ervaren personen die tijdens het hele feest erbij zullen zijn !.  Wij gebruiken maar twee of drie quads voor de veiligheid bij de kleinere kinderen gaan we eerst een paar rondjes achterop de grotere kunnen meteen alleen.  Als er is besloten dat de kinderen alleen kunnen zal er nog steeds iemand op de quadbaan staan met een afstandsbediening .  Ook wordt de maximale snelheid van de quad aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Naast al deze maatregelen voor veiligheid zorgen wij ook nog voor goede helmen en hebben wij overalls  in winter periode zodat de kleren niet vies worden.  De directie is niet aansprakelijk voor enigletsel aan personen danwel voor schade aan kleding of goederen

Wat kunt u zelf nog doen:  Zorg dat de kleren van de kinderen vies mogen worden en dat ze stevige dichte schoenen aanhebben die wederom vies mogen worden.geen teenslippers!

 

-          Alleen een uurtje quadrijden met limonade  cakejes met slagroom  €15 per persoon ( minimaal acht kinderen)

-          Knutselen geweer komt er €2,50- per persoon bij

-          Onbeperkt pannenkoeken €3,- per persoon 

-          Bakje patat met frikandel, kaassouflee of kroket €3,- per persoon

-          twee volwassene kunnen gratis mee eten .