26 t/m 30 april & 3 t/m 7 mei 2021

Pony Dagen!

Ook in de meivakantie zijn ze er weer de Ponydagen! Schrijf je nu in op de dagen die jouw leuk lijken. Ons programma bestaat uit:

Maandag - Paardentaal
Op deze dag ga je van alles leren over hoe paarden met elkaar communiceren en hoe jij met een paard kan ‘praten’. Eerst krijg je een korte presentatie over paardentaal en daarna mag je het met een pony in het echt gaan ervaren! In de middag kan er eventueel gereden worden zonder zonder zadel.

Dinsdag - Creatieve ponydag
Op deze dag draait het om creativiteit. In de ochtend mag je je creativiteit loslaten op een collage die we gaan maken, hiervoor mag je tekenen, knippen, plakken, scheuren, schilderen en alles mag! Daarna gaan we de pony mooi maken, poetsen, vlechten, beschilderen en na de lunch gaan we lekker rijden op de prachtige pony’s.

Woensdag - Paardentaal en springen
Deze dag draait het om behendigheid. Na een korte presentatie over paardentaal gaan we met z’n allen een behendigheidsparcours uitzetten. Daarna mag je met een echte pony het parcours doorlopen en de pony helpen door hem goed het parcours door te begeleiden. In de middag toveren we het parcours om tot een springparcours en gaan we na wat oefensprongentjes springen!

Donderdag - Buitenrit & fotoshoot
Deze dag draait om… Beauty! S’ochtends gaan we fotolijstjes versieren, dit mag met glitters, stickers en verf dus laat al je creativiteit er maar op los! Wanneer de fotolijstjes naar wens zijn, gaan we verder met de pony’s versieren. Maak de pony’s zo mooi als je wilt, vlecht ze op hun mooist en na een lekkere lunch trekken we erop uit! We gaan op een buitenrit en zoeken daarbij een mooie plek uit in het Volgermeerpolder en daar gaan we een fotoshoot houden met de pony’s zodat iedereen aan het einde van de dag een mooi foto heeft om in het fotolijstje te doen om mee te nemen naar huis als aandenken aan de leuke dag!

Vrijdag - Pony speurneuzen
Op deze dag wordt je als groep in twee groepen opgesplitst. S'ochtends gaan we wandelen met de pony’s en voor het andere deel van de groep een ‘foto-speurtocht-bingo’ uitzetten. Na de lunch zadelen we de pony’s op en gaan we de alle foto’s die de andere groep gemaakt heeft proberen ‘in het echt’ te vinden en zo je foto bingo compleet te hebben! Dus neem de speurneus in je maar mee. Deelname vanaf minimaal 4 kinderen


Praktische informatie:

  • Starttijd is van 09:00 tot 16:00 uur;
  • De lunch en snacks zijn inbegrepen;
  • Voor kinderen van 5 jaar tot en met 10 jaar;
  • Kosten per kind per dag 52.50 EUR;
  • Kosten per kind per week 240 EUR.

Graag opgeven via onze contactpagia of via whatsApp:

  • Boer Ben: 06 28 34 95 99
  • Pony Juf Maria: 06 81 25 75 27